-
اخر المواضيع |
| ||||||||||||||||
الكبدة الاسكندرانى ) َ(الكبدة الاسكندرانى )َ َ1/2 كيلو كبده تقطع شرائح 2 ملعقه صغيره توم مدقوق 2 ملعقه خل 2 ملعقه زيت 2 ليمونه 2 ملعقه كمون ملح و فلفل توضع الكبده فى هذه التتبيله لمده ساعتين ثم فى طاسه نقدح معلقتين كبار زيت و نسوى فيهم الكبده و قرب ما تستوى نقطع فلفل اخضر و طماطم فوقها بس تكون قطع صغيرة و نتركها تستوى مع بعضها ملحوظة إن الكبدة ماتحبش النار الكتير.. يعنى بالكتير من 7-10 دقائق على نار هادية لحد ما لونها يتغير....َ تم النشر بقلم :نوستك |
توقيع : نوستك |
|