-

الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


تم النشر بقلم :ليالي مصريه:22/05/12, 12:30 am - -

 المشاركة رقم: #1
ليالي مصريه
الاداره
تواصل معى
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : انثى
 عدد الرسائل : 12639
 الموقع : لــــــيالي مصرية
 المزاج : ميه /100
 نقاط : 43792
 تاريخ التسجيل : 08/10/2011
 رأيك في العضو/هـ : 11
لوني المفضل : Tomato
الليمون المعصفر..وطريقة مفيش أسهل من كده
َ
َََالليمون المعصفر..وطريقة مفيش أسهل من كده %D9%84%D9%8A%D9%85%D9%88%D9%86%20%D9%85%D8%B9%D8%B5%D9%81%D8%B1
طريقة عمل الليمون المخلل بالعصفر
المقادير:
كيلو ليمون
فلفل أحمر مفروم
ثوم مفروم
كوب خل
زيت
قليل من العصفر
حبة البركة
بهارات
ملح "حسب الرغبة"
ماء
الطريقة :
- اغسلي الليمون جيداً وقطعيه إلى أربع قطع دون فصله من بعضه .
- اخلطي الفلفل والثوم والعصفر والبهار وحبة البركة .
- احشي الليمون جيداً بالخليط ورصيه في البرطمان مع الفلفل الأحمر .
- يضاف الخل والماء المملح ويغطي البرطمان باحكام ويحفظ.
- يستعمل بعد10 ايام من التخليل.

في اسهل من كدة
َ َ
َ

َ


تم النشر بقلم :ليالي مصريه22/05/12, 12:30 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : الليمون المعصفر..وطريقة مفيش أسهل من كده // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: ليالي مصريه
توقيع : ليالي مصريه






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة



الليمون المعصفر..وطريقة مفيش أسهل من كده Collap10تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة