-
اخر المواضيع |
| ||||||||||||||||||
الليمون المعصفر..وطريقة مفيش أسهل من كده َ َََ طريقة عمل الليمون المخلل بالعصفر المقادير: كيلو ليمون فلفل أحمر مفروم ثوم مفروم كوب خل زيت قليل من العصفر حبة البركة بهارات ملح "حسب الرغبة" ماء الطريقة : - اغسلي الليمون جيداً وقطعيه إلى أربع قطع دون فصله من بعضه . - اخلطي الفلفل والثوم والعصفر والبهار وحبة البركة . - احشي الليمون جيداً بالخليط ورصيه في البرطمان مع الفلفل الأحمر . - يضاف الخل والماء المملح ويغطي البرطمان باحكام ويحفظ. - يستعمل بعد10 ايام من التخليل. في اسهل من كدة َ ََ َ تم النشر بقلم :ليالي مصريه |
توقيع : ليالي مصريه |
|