-

الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


تم النشر بقلم :محمـود:29/06/15, 07:44 am - -

 المشاركة رقم: #1
محمـود
الاداره
تواصل معى
http://www.layalyeg.com
بيانات اضافيه [+]
 الجنس : ذكر
 عدد الرسائل : 8019
 العمر : 47
 نقاط : 536830
 تاريخ التسجيل : 21/03/2008
 رأيك في العضو/هـ : 15
لوني المفضل : Tomato
طريقة عمل البيكاتا بالمشروم 2015
البيكاتا بالمشروم بالصوص الابيض وطريقة تحضيرها بالطريقة الصحيحة وتجهيزها وطبخها بشكل رائع
طريقة عمل البيكاتا بالمشروم 2015 27
اولا المقادير
بنجيب بفتيك من الجزار يكون تخين مثلا نقول 1 كيلو
ونغسلة كويس ونتبلة في المقادير دي ( ملح + فلفل + زنجبيل + ماية بصل + حبة البركة + قرفة + خل + زعتر بري + معلقة صغيرة عسل ابيض + مكعب مرقة دجاج )
شوية صغيرين من كل حاجه وبعد كده نتبلها نص ساعه
نجيب طاسة او صينية تيفال ونضع فيها معلقتين من السمن ونسيحهم ونضع اللحم بها ونعمله تشويح سريع للحمة
يعني نحطها في السمن على طول بدون ماء ونقلبها لحد ما تتحمر من الناحيتين كاننا بنحمر لحم عادي
لما تتحمر نحط عليها التتبيلة اللي عملناها مع نص كوب ماء واول ما تغلي نغطيها كويس
ونوطي النار عليها خالص وكل ربع ساعه تبصي عليها لو المايه نقصت زوديها بنص كوب ماء
بعد ما تستوي وقبل ما نطفئ النار نجيب ربع كيلو كريمة جهينة طهي او حلويات ونحط عليه معلقتين دقيق وشوية ماية باردين وندوب الكريمة ونحطها على الطبخة ونقلب لمدة دقيقتين وبعدها اطفي
وممكن متحطيش الدقيق على الكريمة لو مش عاوزة الصوص تخين
ولو كنتي عاوزة الصوص باللون البني يبقى متحطيش الكريمة وحطي بس الدقيق وقتها هيكون اللون بتاع الصوص بني
وفي النهاية هتكون جميله وطعمها يجنن
طريقة عمل البيكاتا بالمشروم 2015 Cimg0310
يارب الوصفة تكون عجبتكم والف هنا وشفا ولمزيد من الاكلات الشهية اضغطي هنا



تم النشر بقلم :محمـود29/06/15, 07:44 am    

تعليقات القراء



الموضوع الأصلي : طريقة عمل البيكاتا بالمشروم 2015 // المصدر : منتديات ليالى مصرية // الكاتب: محمـود
توقيع : محمـود






الإشارات المرجعية



الــرد الســـريـع

رفع الصور رفع فيديو أغانى فوتوشوب ترجمة رموز الكتابة ردود جاهزة صندوق متطور



مواضيع ذات صلة



طريقة عمل البيكاتا بالمشروم 2015 Collap10تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة